Au uitat de meci și nu și-au mai luat ochii de la ea. „Este cea mai frumoasă polițistă pe care am văzut-o la un stadion de fotbal – FOTO & VIDEO

de: Sorin Barbu
02 10. 2023

Spectatorii care merg des la meciurile echipei America De Cali din Colombia au fost foarte încântați când au văzut pe marginea terenului o polițistă frumoasă foc. Și au toate motivele să o admire. Alexa Narvaez arată senzațional, iar la ultima partidă s-a dat „în fapt” și care este echipa pe care o susține. Dovada a ajuns pe rețelele sociale.

Cea mai frumoasă polițistă de la meciurile din Columbia

La început fanii echipei America De Cali nu au fost foarte încântați. Fata este foarte frumoasă, nu-i vorbă, dar pare că se comportă ca și cum ar fi pe un podium de modă și nu la un meci de fotbal, deși este îmbrăcată în uniformă de polițist și înarmată. Următorul pas au fost însă comentariile de genul „mă poate aresta oricând”, iar acum lucrurile arată tot mai bine pentru că suporterii sunt foarte încântați când o văd pe stadion la meciurile formației America din Cali.

Se știe că fanii echipei din Columbia sunt destul de fanatici, dar în ultima perioadă, având-o pe Alexa Narvaez lângă ei, lucrurile s-au mai domolit pentru că se cam rușinează să înjure sau să amenințe, când sunt supravegheați de o femeie.

Dincolo de aspectul spectaculos, Alexa Narvaez a știut să se facă plăcută, mai ales că la ultimul meci a fost văzută când s-a bucurat în momentul în care formația America a reușit să puncteze.

Iar când și-au dat seama că este „una de-al lor”, suporterii „au adoptat-o și i-au urmărit gesturile cu și mai mare atenție, chiar dacă asta a însemnat că în unele momente au lăsat partida de fotbal pe locul doi. Și cum America de Cali a câștigat meciul de teren propriu, își doresc să o vadă și la duelul următor, de pe teren propriu, pentru că se știe că „echipa câștigătoare nu se schimbă”, iar favoriții lor au mare nevoie de puncte în bătălia pentru titlu cu Aguilas, gruparea de pe primul loc.

Alexa Narvaez are peste 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram

Alexa Narvaez este polițistă cu „normă întreagă”, dar este foarte activă pe rețelele sociale. Postează des imagini de la meciuri de fotbal în care își etalează ținutele strâmte, care îi pun în valoare formele. Are peste 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 2,2 milioane pe Tik-Tok pe care îi răsfață cu ședințe foto provocatoare, unele inspirate din fotbal. Recent chiar a strălucit într-un tricou la naționalei Columbiei.

Frumusețea și statutul de influencer i-au adus rolul de „Ambasador Digital” al forțelor de poliție din Colombia, iar câțiva fani au transmis că de câte ori merg la stadion, abia așteaptă să o vadă”. Un lucru este clar. Jurnaliștii de la The Sun i-au dat titlul de cea mai frumoasă polițistă de la meciurile de fotbal.

Sursa FOTO: Instagram & Facebook